Spring til indhold

FAQ

De mest stillede spørgsmål

Let tilgang

Slut med det sure arbejde med at tælle kalorier og overholde strenge diæter

Naturlig tilgang

Få et naturligt og afslappet forhold til mad og søde sager

Sund tilgang

Oplev at have et sundt og kærligt forhold til din krop

Få svar på de mest stillede spørgsmål her:

HVAD ER HYPNOSE:

Hypnose er en tilstand hvor man kan opleve en øget fokuseret opmærksomhed samtidig med at man er fysisk afslappet. Ingen kan hypnotiseres mod deres vilje. -Kan man huske noget bagefter? -Ja, det kan du godt. Du vil opleve det som den tilstand, du er i lige før, du falder i søvn – så vågen men afslappet med en øget opmærksomhed.

HVORDAN VIRKER HYPNOSE IFHT VÆGTTAB:

I den hypnotiske tilstand arbejdes der med at påvirke de dybereliggende tanke og adfærdsmønstre, som er det der for det meste styrer og bestemmer vores handlinger. -Hvor langt tid holder virkningen? -For nogle vil det have en varig effekt. Andre kan have bruge for en senere opfølgning.

HVORFOR HYPNOSE OG YOGA SAMMEN:

Under hypnose arbejdes der med de dybere mentale lag, som bearbejdes og ændres. Yoga øger kropsbevidstheden. Kombinationen med Hypnose og Yoga vil hjælpe dig med både bevidst og ubevidst at blive mere opmærksom på, hvad der er sundt og godt for dig.

HVAD KAN DU FORVENTE AF ET HYPNOSEFORLØB MED FOKUS PÅ VÆGTTAB:

Ingen kedelig kalorietælling og hårde slankekure Dit vægttabsforløb er personligt, og der arbejdes med lige netop DINE udfordringer. Du får en naturlig og afslappet tilgang til mad og søde sager, så dit vægttab bliver sundt – både for din krop og dit sind. Du spiser det, du har reelt brug for – hverken mere eller mindre. Dit vægttab vil være mere langsigtet og effektivt, hvor du ikke falder tilbage til gamle vaner. I stedet får du nye gode vaner, hvor du i stedet tænker tanker, som holder din krop sundere, stærkere og lettere. Du oplever en grundlæggende ro, som også vil have positiv indvirkning på andre områder af dit liv. Alle 4 sessioner foregår personligt og individuelt i København. Yoga og gruppeforløb foregår ligeledes i København. Effekten af de 4 hypnosesessioner vil forstærkes med en mp3-lydfil, som du får med dig til evigt brug.

HVODAN MED KOSTEN?:

Det vi spiser, har selvfølgelig stor indflydelse på vægten, og på hvordan vi har det generelt. I de hypnoseforløb vi har planlagt her, kan det ikke undgåes, at vi også berører kosten. De fleste mennesker har prøvet slankekure, og måske også erfaret hvor svært det er, at få det ønskede resultat. I virkeligheden ved vi godt, hvad det er vi skal og ikke skal. Det mindset, eller måden vi tænker/forholder os til de valg vi hele tiden foretager os, er det der gennem hypnose arbejdes med og ændres. Således at vi spiser ud fra bevidste naturlige valg, der gavner vores krop, og har de ønskede resultater på langt sigt.
Previous slide
Next slide
40289010